Ain Syafiqah Ain Syafiqah :D: Woahahaha (!)

Followers

Woahahaha (!)


Tumblr_lvszc3wrwc1r4lvqvo1_500_large
Hello Bitches .
Hahaha, don't know why Aina rasa happy gila2 vavi malam ni.
My mom said takpayah na pindah sekolah.
Aina time tu mcm *woahaaaaa, aku tngah mimpi ke ni?
Pastu papa pula ckp "I just give you time until form3. If result PMR teruk, pindah sekolah. Masuk Taman Daya2. Buat ape sekolah hebat if awk ta hebat?"
Time tu Aina mcm bergigil takut fikir PMR. Hahaha .
But seriously Aina rasa happy sngat2 :)
Mcm na melompat2 atas katil jew^^
Hahaha, kisses and hug from Aynaaaa :D



Tumblr_lw8p4f0jc81qi1c55o1_500_large

Haii korg :D tadi kaan , ain stalk blogg aina tau :)) 
ain nmpk satu post nihh . ain teliti betul-2 , gilee laa . mcm naa lompat dri kerusi . 
biarr betull ? Aina , betul ke ape yg aku tgk nihh ? kau tak jadi pindaa ? 
woahahahaha !!!! kalau rumah aina sebelah rumah ain , daa lameaku terjun dri kerusi , pastu ketuk pintu rumah kau , kau bukak je pintu aku terus pelukk kau :))
gilee babe . tahun depan kite satu kelass laa jwbnyee :DD okayy laa , keyboards off now :))
naa layan perangai excited aku yg taa terhingga . naa lompat jap :))
ngade ngade laa ain nihh . #biarr laa . 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen